Eind 2020 legden we de laatste hand(en) aan het project 50 jaar Kralingen, Holland Pop Festival 1970-2020. Met de kerst in het vooruitzicht konden we een prachtige box met daarin een boek, posters, uitklapbare foto, toegangskaart, festivalkrant, dvd met o.a. ‘Stamping Ground’ en een 4-tal lp’s presenteren. Een uniek document dat de tijdgeest van 1970, het einde van de hippie-cultuur, in woord, beeld en muziek weergeeft.

Door de overweldigende reacties en doordat er nog steeds verhalen, beeldmateriaal en muziek naar ons wordt toegestuurd, kunnen we aan de box iets toevoegen dat we u niet willen onthouden. Van de band SANTANA hebben wij het volledige concert op het Holland Pop Festival 1970 in handen gekregen alsmede enkele bijzondere foto’s van deze band.

De lp is inmiddels verkrijgbaar!

Op 17juni zal een nieuwe, door Ferri Ronteltap geproduceerde, documentaire in première gaan. Vanaf 20 juni 2024 zal de documentaire te zien zijn in de bioscoop.

Tijdelijk wordt de lp aangeboden voor de prijs van 13,50 euro

Via deze website kopen betekent dat u 6,50 euro aan verzendkosten bovenop de hiervoor vermelde prijzen betaald.

 

Kopers die reeds een verzamelbox in huis hebben worden gevraagd te bestellen door een mail te sturen naar info@hollandpopfestival.nl.